Tim A. Holmvik

Tim har arbeidet i eiendomsbransjen i hele sitt yrkesaktive liv. Først i Protan AS, deretter i Agathon Borgen AS (BackeGruppen) i 6 år. I Ø. M. Fjeld-konsernet ble det 12 år, de siste 5 årene som adm. dir. for byggherreselskapet Ø. M. Fjeld Utvikling før han startet Hobrå Eiendom AS i 2015.

Han flyttet fra Sandvika til Jessheim i 1998 med sin kone, og har to voksne barn. Av utdannelse er han siviløkonom med tilleggsutdanning innen jus og styrearbeid.

Tim er samfunnsinteressert, har et utstrakt nettverk fra eiendomsbransjen og er dessuten styreleder i Ullkisa innebandy.

Per Henrik Bråthen

Per Henrik er sivilingeniør med tilleggsutdanning innen jus og styrearbeid. Han har arbeidet i byggebransjen i snart 30 år både som rådgiver, prosjektleder, daglig leder og eier for små og store eiendomsutviklingsprosjekter. Han har bl a arbeidet i Svendby Bygg Consult, Tufteland og Reinertsen.

Per Henrik er opprinnelig Hurdøling men flyttet til Jessheim i 1998. Han er gift og har tre barn. Per Henrik er veldig glad i Øvre Romerike, samfunnsinteressert og bl.a. tidligere styreleder i Ull/Kisa Håndball.

Per Henrik var med og stiftet Stema Rådgivning, og var hovedeier og styreleder frem til 2015 da han solgte deler av selskapet til OBOS. OBOS overtok hele selskapet fra 1.1.2019.

Han har hatt sentral rolle i store prosjekter for bl a Statsbygg, Forsvarsbygg, A-hus, OSL, Storebrand eiendom, OPF, Jernbaneverket (Bane NOR), Fredensborg, flere kommuner og Coop Norge.