Jobb hos oss!

JOBB HOS OSS!

Hos Hobrå Eiendom får du utvikle deg i et miljø med flinke folk og utfordrende oppgaver.

Vi har for tiden store og utfordrende langsiktige oppdrag og søker derfor 3 nye og erfarne medarbeidere som videreutvikler selskapet som

1 EIENDOMSUTVIKLER

1 PROSJEKTLEDER

1 SHA-RÅDGIVER

Vi søker medarbeidere som skal delta i arbeidet med å skape de beste eiendomskonseptene både internt og for eksterne kunder. Til dette trenger vi kreative og kommersielle medarbeidere med en genuin interesse for faget og med et ønske om å finne og realisere de beste prosjektene gjennom kvalitet, kreativitet, strategi, gjennomføringsevne og pågangsmot. Samtidig som vi utvikler våre egne eiendommer, jobber vi kontinuerlig med nye muligheter – enten alene eller i partnerskap med andre eiendomsutviklere/grunneiere mv. Utviklingsprosjektene er lokalisert på Romerike.

Personene vi ser etter har god kompetanse (sivilarkitekt, -ingeniør, -økonom) med stor erfaring i bransjen og kan vise til gode resultater. 

Vi har høye krav til bærekraft, arkitektur og lønnsomhet, men også til samfunnsbidrag, tillit og adferd. Hos oss blir du del av et veldig profesjonelt miljø.

For tiden arbeider vi med følgende prosjekter – Årneskvartalet, Ringvegen, Granhaugtoppen, Jessheim Sør, Gotaasalleen, Coop, Langenga mv.

For nærmere opplysninger, kontakt:

Tim A. Holmvik, telefon 915 38 979 eller

Per Henrik Bråthen, telefon 481 45 227

 

Søknad med CV sendes innen 11. januar til:

Hobrå Eiendom AS

tim@hobra-eiendom.no

www.hobra-eiendom.no